Колата е 147 2004г. 1.9 JTD има само малък дисплей и днес ми исписа High Oil , преди това се появяваха квадратчета и индикация Oil oooooo нещо такова , какво може да значи ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Индикация High Oil 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеДа бе би да пише Maximum oil LevelAlfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex
Comment
-
На тези, които са с голям дисплей има скала с няколко чертички и на равно трябва да е на около 4 от 6 чертички, не знам как е с малкия, но би трябвалао да е пак нещо подоно! Не трябва да е нито пълна нито празна скалата!
Comment
-
Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщениеКолата е 147 2004г. 1.9 JTD има само малък дисплей и днес ми исписа High Oil , преди това се появяваха квадратчета и индикация Oil oooooo нещо такова , какво може да значи ...Last edited by Pepo; d.m.y г., 14:27.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеТи сигурен ли си, че е беше High Oil, а не Heigh Oil?
Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex
Comment
-
Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщениеЕ доколкото видях беше high , то се появява за малко при подаване на контакт , а какво значи heigh oil?
Графата е разделена от сегменти (това, което му викаш ''оооооо"). Когато започнат да намаляват и на тяхно място се появяват "_", е добре да провериш маслото визуално през механичната щека. След шофиране и докато маслото още не се е изтекло обратно в картера, е възможно вместо сегментите ''О" да се покажат едно или повече "_", което е нормално. Но сутрин, при студен двигател и автомобил паркиран на равно място, всичките ''О'' трябва да са си по местатаLast edited by Pepo; d.m.y г., 14:27.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщениеСутринта всичко си беше ОК оооооозначи да не се притеснявам , мерси колега
има проблем ако пише Максиум Оил или ако оооо ги няма
,мен често ми пише максимум оил когато съм спрял под малък наклон
mod edit:Сори колега ама може ли по ясно да се изразявашима проблем ако пише Максиум Оил или ако оооо ги нямаLast edited by fiore; d.m.y г., 13:01.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеmod edit:Сори колега ама може ли по ясно да се изразяваш ???0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеооооооо даима проблем ако пише Максиум Оил или ако оооо ги няма
,мен често ми пише максимум оил когато съм спрял под малък наклон
mod edit:Сори колега ама може ли по ясно да се изразяваш ???
Може да ми делнеш мнението ,че е малко спамерско,но все пак се изяснихме
Поздрави.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеHeigh oil е автоматичното чекиране нивото на маслото на двигателя преди стартиране. Така наречената електронна щека. С други думи, вместо да вдигаш капака и да опъваш механичната, преди всяко палене можеш да погледнеш показанието на електронната.
Графата е разделена от сегменти (това, което му викаш ''оооооо"). Когато започнат да намаляват и на тяхно място се появяват "_", е добре да провериш маслото визуално през механичната щека. След шофиране и докато маслото още не се е изтекло обратно в картера, е възможно вместо сегментите ''О" да се покажат едно или повече "_", което е нормално. Но сутрин, при студен двигател и автомобил паркиран на равно място, всичките ''О'' трябва да са си по местата
HEIGH значи нещо като ХЕЙsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеСпоко явно мода не е виждал 147)
но все пак се изяснихме
А надписите по таблото на 147 имах честа да ги видя сичките дето може да ги напише сигурно, ама това е друга история)). На никого не пожелавам да види толкова много надписи на таблото на 147 колкото аз видях.
След малко ще забърша спама!Last edited by fiore; d.m.y г., 14:43.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеМоже би имаш предвид HEIGHT (ръст, височина, кота)
HEIGH значи нещо като ХЕЙ156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
Comment